Terminsstart

Hej och välkommen till en ny termin med Umeå Brottning!

Efter en besvärlig vår med mycket inställda aktiviteter, kommer nu träningarna igång.

Från och med vecka 35 (24 augusti) börjar den ordinarie verksamheten inomhus för Teknikgruppen, Tävlingsgruppen och Elitgruppen. 

Brottarlekis börjar vecka 38, (efter den 14 september). Säsongen för äldre/vuxna som vill köra hård fysträning (Wrestfit) kommer att börja utomhus med träning på tisdagar och torsdagar. Träningsgruppen Nybörjare äldre med fokus på teknikträning kommer att köra igång senare under terminen. 

Vi kommer att ha särskilda anvisningar med hänsyn till Covid 19, bland annat särskilt hög hygien på mattor och i hall. Det kommer även att finnas begränsningar kring hur många som får vistas i hallen och på mattan samtidigt. Detta gör att vi kommer behöva stuva om lite i grupperna för att glesa ut mellan barn och ungdomar, men samtidigt ge så många som möjligt möjlighet att brottas. Givetvis ska man inte träna om man har någon form av symtom kopplat till Covid 19 eller annan smitta.

Det är viktigt att alla som är intresserade av att träna med Teknikgruppen, Tävlingsgruppen och Elitgruppen gör en terminsregistrering och betalar avgiften för terminen så snart som möjligt. Detta för att vi ska ha koll på vilka som har tänkt vara med och för att vi ska ha en aktuell e-postadress dit vi kan skicka viktig information. Daniel Renström har meddelat vilka som har fått plats i Teknikgruppen så ni vet vilka ni är. För Tävlingsgruppen och Elitgruppen gäller inledningsvis att endast barn och ungdomar som var med förra terminen och vill fortsätta ska registrera sig. 

Intresseanmälningsformulär ligger nu också uppe för Brottarlekis. Observera att alla som är intresserade av Brottarlekis måste göra en intresseanmälan via detta formulär. 

Information om träningstider för respektive grupp skickas ut av respektive grupps tränare eller lagledare under kommande vecka. Därefter kommer träningstiderna att anslås här på hemsidan. 

Med dessa korta rader hälsar vi er varmt välkomna till en ny termin. 

Hälsningar,
Umeå Brottning

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter