Tävling i Vasa 16 november - VVV Cup

Här kommer lite information till det superhärliga gäng från Umeå Brottning som ska åka med till Vasa och tävla på VVV-Cup nästa helg. Det blir inte mindre än 18 personer från Umeå som tar turen över till Vasa - nytt säsongsrekord! 

För att vara lite miljövänliga samordnar vi transporten till och från hamnen. Fyll i formuläret nedan så får ni återkoppling via mejl. 

Samling
Vi samlas på ICA Kvantums parkering (vid träningshallen på Mariehem)
kl. 16.50 fredagen den 15 november för gemensam resa till Holmsund. De som bor i Holmsund eller på annat sätt är helt offside anger detta i formuläret. Vi samordnar även transporten på tillbakavägen på samma sätt. 

Egenavgift
Egenavgiften blir 700 kr och kommer att faktureras. I egenavgiften ingår resa tur och retur, anmälningsavgift till tävlingen, lunch på hallen, transfer till och från hamnen i Vasa/boendet/hallen, samt boende inklusive frukost.

Resa
Vi åker med färjan
M/S Wasa Express från hamnen i Holmsund fredagen den 15 november kl. 18.00 och ankommer till hamnen i Vasa kl. 23.30. Återresan avgår söndagen den 17 november kl. 08.00 från Vasa och vi beräknas kliva i land i Holmsund kl. 11.30. 

Boende
Vi bor på
EC Hostel i Vasa. Frukost och sängkläder ingår.

Fickpengar
Det som inte ingår i egenavgiften är middag på fredag på båten för de som önskar, middag på lördag på restaurang i Vasa samt eventuella fickpengar för övriga inköp. 

Kortbetalning funkar fint i Finland. Tänk på att betalkortet då måste vara öppet för utlandsköp. Finland har Euro som valuta. 

Packning
Glöm inte brottarskor, röd och blå trikå, sporttejp om du saknar skydd för skosnörena samt ombyte och duschgrejor. Vi reser i Umeå Brottningskläder (alla som har). Umeå Brottnings-t-shirtar finns att köpa på hallen för 150 kr. 

Ta gärna med något roligt spel eller annat som kan fungera som gruppaktivitet. 

Övrigt
Alla som åker med måste ha en giltig tävlingslicens. Kontrollera att du har en sådan och hör av dig omedelbart i annat fall!

Vid resor inom EU är det bra att ha försäkringskassans resekort. 

Tävlingsinformation

Vaasan Voima-Veikot 
Vaasan Voima-Veikot på Facebook
Umeå Brottnings Facebooksida - här kommer det rapporteras flitigt!

Det här ska bli riktigt roligt! Ladda järnet i helgen, nästa helg blir det åka av! Kom ihåg att fylla i formuläret nedan!

Formulär för deltagande i VVV-Cup i Vasa

Alla brottare och ledare som ska följa med på tävlingen i Vasa måste fylla i detta formulär.

  • Exempelvis 040404
  • För alla som har
  • Ange om du har behov av specialkost och i sådant fall vad.


Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter