Nybörjare äldre

Tidigare har vi haft en grupp som riktar in sig på äldre (13+) som vill lära sig grunderna i brottning. Eftersom intresset var för dåligt förra terminen pausades denna grupp. Nu tycker vi att det är dags att dra igång detta igen om det finns ett intresse från er sida, vilket vi hoppas på. 

I träningsgruppen Nybörjare äldre tränar ungdomar och vuxna från 13 år och uppåt. Träningens fokus ligger på grundtekniker, koordination, akrobatik och brottning. Alla som vill lära sig brottning kan delta. Det behövs inga förkunskaper eller en elitfysik för att delta och det är ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om brottning. 

Nybörjare äldre är en perfekt träningsgrupp för föräldrar till barn i föreningen liksom för alla andra som vill testa brottning! För er som redan har en familjemedlem i föreningen kan ni enkelt komplettera ert medlemskap  och uppgradera till hel familj (om ni inte har gjort detta vid första registreringen). Detta kostar då 350 kr och då får man även delta på brottarfys och cirkelträning. Den maximala kostnaden för en familj är 1000 kr och då kan man vara hur många man vill från familjen som deltar i de olika träningsgrupper som föreningen erbjuder.

Via länken nedan kan ni gå in och anmäla ert intresse. Vi har i dagsläget två tider som är lediga och vi vill veta vilken som passar er bäst. Den ena är på tisdagar kl. 19.00-20.00 och den andra på onsdagar kl.20.30-21.30. Följ länken och anmäl intresse:

Intresseanmälan Nybörjare äldre 

Med förhoppning om att vi ska kunna starta upp denna träningsgrupp igen inom kort!

Samuel Eriksson & Daniel Renström

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter