Tack för i år alla grymma funktionärer!

Vi klarade det! Inte nog med det, vi visade att vi är en brottningstävlingsarrangörsmaskin! Problem uppstår alltid och ju större en tävling är desto större risk för problem och störningar. Under helgen har det mesta flutit på med undantag för teknik som inledningsvis inte riktigt ville samarbeta och några andra småsaker. God planering, hög kompetens och stenhårt arbete av alla funktionärer har dock bidragit till att uppkomna problem snabbt har kunnat lösas. Alla har verkligen jobbat mot samma mål, att detta ska bli en riktigt bra och tävling. Det blev en bra och rolig tävling!   

Från ledningsgruppens sida vill vi ta alla som har jobbat som funktionärer i helgen och ställa er högst upp på prispallen! Det är världsklass på era funktionärsinsatser! Utan er hade detta som ni förstår aldrig gått i mål. Vi har fått mycket beröm för tävlingen i allmänhet och för trevliga och duktiga funktionärer i synnerhet. Hårdförläggningen har fungerat klockrent, listspringarna har sprungit maraton i hundrameterstempo, städarna har fångat skräp i luften och kiosken har ångat på bättre än någonsin helt utan oplanerade brandkårsutryckningar denna gång! Brottartransporterna har gått enligt plan och alla finnar och ester kom med båten som planerat. Lotteriet har sålt lotter på löpande band, läkarna har ingjutit lugn i hallen och på ett bra sätt tagit hand om skadade brottare och vår alldeles egna "ambulans" har fungerat perfekt! Listkopierare, speakrar, hallfixare, mattransportörer och mattläggare, vilket jobb ni har gjort! Det finns hur många insatser som helst som är värda beröm - sträck på er ni som har varit med i helgen! 

Vi kommer att samla alla funktionärer vid ett senare tillfälle för att under trevliga former sitta ned och samla ihop tankar och förbättringsförslag. Mer info om detta kommer inom kort. 

Tack för i helgen alla i Umeå Brottning! En rapport från själva tävlingen och hur det har gått för Umeås brottare kommer senare.

In wrestling there are no losers, just winners and learners! 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter