Vaktschema SM i Beach Wrestling

Här är vaktschemat för SM i Beach Wrestling.

Ni som vaktar sitter varmt och skönt i speakervagnen, där det till och med finns  med tom Wi-fi. En rejält varma jacka behövs ändå ha med och övrigt koll på väderleken. 

En grill med lite ved som kanske inte räcker hela veckan finns direkt till vänster in i vagnen. För säkerhets skull om ni vill använda den så ta med tändare och ved/briketter. 

Om något händer ska ni i första hand ringa Bobby Fransson ansvarig för arrangemanget, hans n r ligger i vagnen. Värt att veta är att Pub/Båterna stänger 02.00 hela veckan, då kan det vara en och annan överförfriskad som vinglar runt, extra koll då. Mest troligt kommer de som jobbar fredag och lördag ha mest att göra på grund av utelivet dessa dagar. Troligen är det nog så lugnt tidigare på veckan.

På söndag är det träning/återställning av Kajen tillsammans med IKSU Volleyboll kl. 10.00. Kallade är föräldrar till Elitgruppens barn som inte nattvaktat, Elitgruppens brottare ( ex Viktor ), Styrelsen, Tränare och övriga glada som vill ha ett fyspass helt gratis. En vattenflaska är bra att ha med när sandastman slår till.

Adressen till området som ska bevakas är Skeppsbrokajen, se karta nedan.

Hoppas vi får en bra tävling på lördag!

Krister Eriksson svarar på funderingar kring väkteriet: 072-2218100


GPS
WGS84: N 63° 49.4806', E 20° 15.4878'
Decimal: 63.8247, 20.2581

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter