Sommaravslutning och säsongsupptakt

loading...

Igår avslutades säsongen med tabberas, fiske och prisutdelning i Holmsund. Vädrets makter var med oss - vilken kväll det blev! Fiskelyckan var det lite sämre ställt med, men en och annan fisk modell liten och gott fiskesällskap bidrog ändå till att humöret hölls på topp. 

I samband med avslutningen delades några priser ut
Barnen i brottarlekis fick ta emot diplom som bevis på att de har tränar hårt och målmedvetet under året. Grattis och bra jobbat!

Några av föreningens eldsjälar och tränare fick ta emot en goody bag som ett tecken på uppskattning. Erica Sjödin och Jonas Abrahamsson som tyvärr inte kunde komma på avslutningen hittar sina påsar i klubbförrådet!

Elitgruppen har under året fått förstärkning från Afghanistan i form av fyra ensamkommande killar som har deltagit på nästan alla träningar. Rafi, Nemat, Mukhtar och Hussein fick därför ta emot ett litet pris för flitigt deltagande på elitgruppens stentuffa träningar. Vad roligt att ni vill träna med Umeå Brottning killar!

Ur elitgruppen fick dessutom Ellen, Amanda och Loke (som får sitt pris senare) ta emot pris. Trion har gjort stora framsteg under året och framför allt visat på en helt annan inställning än tidigare med mer fokus på träningarna och en helt annan satsning när det gäller att delta i olika tävlingar och träningsläger. Det är roligt att ha er i elitgruppen! 

Edvin Gladers träningspris 2017
Varje år delas det ut pris till den brottare i tävlingsgruppen respektive elitgruppen som har deltagit på flest träningstillfällen. Detta är det finaste pris som Umeå Brottning delar ut och i år var det otroligt jämnt i toppen. Det skilde bara något träningstillfälle mellan ettan och tvåan, men som alla vet är det små marginaler som avgör i sportens värld! 

Edvin Gladers träningspris 2017 tilldelas:

Gustav Gellerstedt, tävlingsgruppen 
Julius Tärnklev, elitgruppen

Grattis till er båda!

Den årliga säsongsupptakten på Häljegård kommer i år att äga rum söndagen den 3 september kl. 11.00. Boka in dagen redan nu, mer info kommer.

Terminsstart
Brottarlekis 17 september
Teknikgruppen 4 september
Tävlingsgruppen 28 augusti
Elitgruppen tränar hela sommaren enligt sommarschema
Nybörjare äldre 6 september
Brottarfys utomhus i sommar. Info läggs ut på hemsidan och FB. 

Ni som är intresserade av brottarlekis och teknikgruppen, kom ihåg att göra en intresseanmälan på hemsidan. 

Klubbkläder
Kläderna är nu på tryckeriet och information om betalning och utlämning kommer upp på hemsidan så snart de är klara. 

Tack alla tränare, föräldrar och inte minst alla brottare för den här terminen! Vi ses igen till hösten!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter