Tack alla funktionärer!

Vi klarade det! Inte nog med det, vi visade att vi är en brottningstävlingsarrangörsmaskin! Problem uppstår alltid och ju större en tävling är desto större risk för problem och störningar. Under helgen har det mesta flutit på med undantag för teknik som i perioder inte riktigt har velat samarbeta och några andra småsaker. God planering, hög kompetens och stenhårt arbete av alla funktionärer har dock bidragit till att uppkomna problem snabbt har kunnat lösas. Alla har verkligen jobbat mot samma mål, att detta ska bli en riktigt bra och tävling. Det blev en bra och rolig tävling!   

Från klubbens sida vill vi ta alla som har jobbat som funktionärer i helgen och ställa er högst upp på prispallen! Det är världsklass på era funktionärsinsatser! Utan er hade detta som ni förstår aldrig gått i mål. Vi har fått idel beröm för tävlingen i allmänhet och för trevliga och duktiga funktionärer i synnerhet. Vår inhyrde IT-expert Leif Myhrer är extra imponerad över hur väl alla tidtagare har skött sig trots allt strul med mjukvaran. Hårdförläggningen har fungerat klockrent, listspringarna har sprungit maraton i hundrameterstempo, städarna har fångat skräp i luften och kiosken har ångat på så bra att till och med brandkåren fick komma på besök! Brottartransporterna har gått enligt plan och alla finnar och ester kom med båten som planerat. Lotteriet har sålt lotter på löpande band, läkarna har ingjutit lugn i hallen och på ett bra sätt tagit hand om skadade brottare. Listkopierare, speakrar, hallfixare, mattransportörer och mattläggare, vilket jobb ni har gjort! Det finns hur många insatser som helst som är värda beröm - sträck på er ni som har varit med i helgen! 

Som ett tack till alla funktionärer vill vi bjuda er på en klubbkväll onsdagen den 22 februari på Skogens Hus. Mer information om detta samt anmälan hittar du här. 

Vi skulle även uppskatta om ni tar er tid att fylla i utvärderingsformuläret för Norrländska Elitbrottningarna 2017. 

Tack för i helgen alla i Umeå Brottning! En rapport från själva tävlingen och hur det har gått för Umeås brottare kommer senare.

In wrestling there are no losers, just winners and learners! 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter