Norrländska Elitbrottningarna - info till Umeås brottare

Hejsan.
 

I helgen avgörs som ni alla vet Norrländska Elitbrottningarna på Umeå Energi Arena. Detta är en stor tävling med fem deltagande länder och över 400 anmälda brottare. 
 

Via denna länk kan du se vilka som är anmälda från Umeå till den stora tävlingen
 

För dessa personer gäller invägning på Umeå Energi Arena i vanliga träningshallen fredag kväll kl. 17.30-20.30. 
 

All övrig tävlingsinfo hittar du här. Alla som ska vara med i den stora tävlingen bör läsa detta så att ni har koll på vad som gäller. 
 

I samband med invägningen kommer Umeås ledare att informera om vad som gäller för helgen. Umeås samlingsplats på arenan blir under den stora banderollen där det står "In wrestling there are no losers, just winners and learners".
 

För tävlande i nybörjartävlingen på söndag

Klubbens mindre rutinerade brottare som vill brottas men som inte finns med i listan ovan ska inte väga in. De brottas på en egen matta på söndag med start strax efter kl. 10.00. Ingen föranmälan behövs. Var på plats i hallen på söndag senast kl. 10 vid den stora banderollen, se beskrivning ovan. Vi parar ihop brottarna på plats och de får gå några matcher var. Alla som är med får medalj och det utses inga förlorare, bara vinnare! Det blir samma regler som i samband med klubbtävlingen vi hade i samband med julavslutningen. 
 

Hör av er om det råder oklarheter!
-- 

Hälsningar,

Samuel Eriksson, Umeå Brottning

070-2130728

  • Samuel Eriksson • 11 February 2017 00:21:36
    Det kostar ingenting för Umeås brottare att delta. 50 kr för brottare från övriga inbjudna klubbar (bara Västernorrland).
  • Liisa Ängquist • 10 February 2017 19:26:26
    Var (och hur mycket) betalar vi för barnens brottning "mindre rutinerade" söndag kl 10.00???

-