Engman Cup i Kiruna

På väg mot Kiruna fick barnen en uppgift. Att förklara vad polcirkeln är för det är inte varje dag man passerar den. Stort grattis Axel U, du vann den här uppgiften rätt överlägset! 

Kiruna var en ny trevlig bekantskap. Tävlingen var välskött och våra brottare visade verkligen upp Umeå Brottning genom full pott, tre medaljer av tre möjliga. Men också genom att vara fina kompisar som Gällivare verkligen blev glada i.

Axel U är nu igång på allvar och hans första  motståndare som både var längre och tio kg tyngre fick se sina ben, fötter, huvud, ja hela han åka på turneringens kast. Applåder och fem poäng gav segern extra sötma.

Max fortsatte fram som vanligt och är nu med bättre självförtroende en svår brottare för alla.  Två täta matcher där Max hela tiden är aktiv gav en seger men även många nya erfarenheter och nya vänner. Stort grattis Max och bra jobbat! 

Axel fick bara en match i sin grupp. Guld är kul och att våga testa nya grepp när man har chansen är hel rätt. Axel fick även en extramatch där han trots fin brottning och hårt slit förlorade på fall i andra perioden.

Sammantaget var det en lyckad helg där Umeå segrade på fler plan än bara på mattan.

Resultatlista

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter